nicknelson naplója
A naplót írjanicknelson
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
1
Számodra látható napló bejegyzés
1


Napló bejegyzések

1
Az első váratlan szomszéd kaland
Legalább 8-10 éve történt az eset, de mai napig élénken bennem él az emlék. 
*A felvezetés:*
Egy munkásszállón laktam pár évet, ahol eleinte a kicsit lepukkantabb és sűrűbben lakott részen kaptam szobát. Kb. 1 év után megnyitottak egy teljesen felújított részt a földszinten és oda átcuccolhattam az elsők közt. 
Pár hét után odakerült egy eléggé sármos szőkésbarna hajú, világítóan kék szemű átlagos testalkatú pasi. Jöttünk, mentünk egymás mellett és a köszönésen kívül semmi más nem hangzott el köztünk. Láttam törölközőben is a tusolóból kijövet vagy odamenet, de sajnos közös tusolás nem történt. Közös volt a tusoló, ahol 3 kabin volt egymás mellett. Külön volt férfi és női. Nem akartam róla tudomást venni, mert rendszeresen valami nővel volt és közösen cigiztek a szálló előtt. Teljesen semlegesek voltunk egymásnak, gondoltam én....
A szállón többször előfordult áramszünet, mert gyenge volt a hálózat egy fázisa. De a mi részünkön a fürdő és konyha külön fázison volt, amit nem vert le a túlterhelés. Kreatív falusi megoldásomat előszedve egy hosszú hosszabbítóval vittem a konyhától a szobámba áramot. 
*A történések:*
A 2. vagy 3. ilyen alkalommal szokásos unalmamban néztem az esti kötelező Barátok Közt epizódot. :D Egyszercsak kopogott valaki az ajtón. Ő volt... 
Ennyit mondott: "Látom Nálad sincs áram, de megoldottad. Hallom mi megy a TV-be, bejöhetek?"
Gondoltam magamban, persze.. meg hát, többször is... 
Természetesen beengedtem és leült a fotelba az ágy mellé én pedig az ágyra. Néztük a TV-t és egyszercsak hozzáért a lábamhoz a lába arra lettem figyelmes. Nem húztam el, gondoltam jó az úgy :D
De az ő lába még közelebb került és neki állt mozgatni is. 
Észlelve, hogy nem húzom el és a végén már én is nyomtam felé viszonozva mellém ült. 
Smárolni kezdtünk és markolásztuk egymás farkát illetve símogattuk. 
Ezt követte kölcsönös orál majd ő megdugott én pedig csak kinyaltam. Nagyon jó farka volt... Nem nagy, de pont tökéletes. 
Az együttlét után megkérdeztem, hogy nálam alszik e. Elsőre azt mondta lehet róla szó, csak visszaugrik az elkezdett kaját befejezni. 
Nem lett együtt alvás sajnos, de egyszer megismételtük a történteket. 
Ezt követően pár nap múlva elköltözött a szállóról, majd többet nem találkoztunk. :(
Megtaláltam facebookon, de itt már a távolság és az újdonsült barátnője közénk állt. 
Ő volt az első ilyen pasi akivel minden előjel nélkül és így élőben spontán összejött valami. Szerintem soha nem fogom elfelejteni. :)
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.