dave-a naplója
A naplót írjadave-a
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
2
Számodra látható napló bejegyzés
2


Napló bejegyzések

1
Gondolatok a nem kizárólagosságról
10 évet éltem nyitott házasságban és tervezek még hasonló szeretői viszonyt ahol a kizárólagosság nem elvárás. A poligámia ilyen és más formái ritkán fordulnak elő a kultúrákban és úton-útfélen kritikák érik. “Több ismerősöm kipróbálta és még nem volt olyan hogy ne sérült volna valaki”... Nos, nekem szinte minden barátom kipróbálta már a monogám kapcsolatot és még nem volt olyan hogy ne sérült volna valaki. :) A kapcsolatok bonyolultak, a monogám viszonyokat mindenfelé látjuk. Szülői mintákban, filmekben, könyvekben és mégis rendre rosszul csináljuk. Hogyan várjuk el, hogy valami ami ilyen tabusított mint a nyitott kapcsolat, az zsigerből helyesen fog majd menni? 

Egy kis gondolatcsokrot szeretnék összeszedni itt ami emellett az életforma mellett szól és segíti hogy hosszan jól működjön. Örömmel veszek új gondolatokat bárkitől akinek van tapasztalata a témában…

	- Sharing is caring: ez a közhelyes mondás több irányból igaz. A párodat a barátaiddal, magadat a párod barátaival, az élményeidet a pároddal… Élvezetet adni jó, és ha jól van lakva az ember akkor miért ne osztaná meg amije van. 
	- Ha szereted a párod élvezed mikor élvez akkor is ha nem te nyújtod neki, miért kellene kevesebbel beérje? 
	- Vannak az életben spontán izgalmak amiket elutasítunk majd egy életen át agyalunk hogy mi lett volna ha… Nem lenne teljesebb az élet ha nem kellene lemondani ezekről?
	- Mikor megosztjátok egymással az élményeket az emlékek izgalmából fergeteges együttlétek születnek.
	- Az élmények megosztásánál talán csak egy jobb van: Együtt megélni ezeket. Kinyílik egy új világ: egymás előtt csinálni, többen összegabalyodni, valódi swinger, gangbang buli... Amit csak a fantázia elképzel; és ezek az új élmények összekötnek, mert valamiben elsőnek lenni a másik életében különleges élmény.
	- Bármilyen kaland után a párok végtelenül hálásak egymásnak hogy ezt az élményt megélhették a másik mellett, a kapcsolat biztonságában.Mint kimenni a hidegbe síelni tudva hogy otthon vár a kandalló melege. Ez a hála a legtöbb ígéretnél erősebb kapocs! 
	- Lassabban üresedik ki a hálószoba, hiszen új trükkökkel gazdagodik a mindkettőtök repertoárja.
	- Nem kell félni hogy titokban félrelép a párod, mikor megteheti nyíltan! Minek hagyna el ha melletted mindent megélhet? 
	- Minden kapcsolatban kulcs az őszinteség, és könnyebb őszintének lenni a szavak szintjén amikor a tettek is szabad mederben folynak.

… Biztosan kihagytam valamit! :) 
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
Szólj hozzá elsőként!
Felszabadító HomeOffice!
Évek óta dolgozom HomeOffice-ból egyedül így a dresscode-ot magam választom. Így mikor jön a kánikula és mindenki szenved, én mosolyogva várom mert ez napokon át tartó nudizmust jelent! 

Hogy ruhába zárjuk a testünket már napi rutin, ezért elfelejtettük milyen a természetes szabadság. A hétköznapi dolgok is érdekesek lesznek. Fürdés után alig törölközni és csak úgy megszáradni. mászkálni a lakásban és azon agyalni hogy vajon látnak-e környező épületekből ha erre néznek. Vagy csak élvezni hogy a ventillátor szellője nyaldossa a testem.

A Legizgalmasabb az erkélyen elkortyolt reggeli kávé vagy egy kis délutáni napozás. A szomszédok pedig majd megtanulják hogy ne kukucskáljanak ha nem akarnak olyat látni ami nem tetszik... ;) 

Már a webkamerás meeting-ekre és baráti beszélésekre is csak egy pólót veszek. Mulatságos hogy senki nem tudja, és azóta meg vagyok győződve h mindenki más is Donald Kacsában tolja végig ezeket! :) 

Egyetlen hátránya hogy folyamatosan stimulál az érzés és a gondolat. Sokkal többször kapom magam hogy elragadott valami kinky day dream. És egyéni vállalkozóként az ember folyamatosan kivan téve a munkahelyi zaklatásnak. :) Ez persze meglátszik a produktivitásomon, de szerencsére a projekteken bármikor jó kifogás hogy csak a hőség miatt van. :P 

Szóval, ha te is otthonról dolgozol, ajánlom, hogy próbáld ki! Lehet, hogy egy új, felszabadító szokásra találsz!
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.