orlaa naplója
A naplót írjaorlaa
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
1
Számodra látható napló bejegyzés
1


Napló bejegyzések

1
Híd
Valaki adott feladatot, az illető nagyon szimpi nekem. Azt kértem olyan helyet vállaszon ahol akár megszopatna, kicsit nehezen ment úgyhogy más alapján választott. Elmentem a helyre amit kijelölt nekem, ami egy gyalogos felüljáró egy autópálya felet.  Hát ott tényleg extrém lenne egy szopáshoz. Az oreln kút oldaláról indultam. Mivel még nem voltam itt ezért a hosszú szoknyámat vettem fel. Fel sétáltam a hídra de ahogy sétáltam fel nem láttam hogy van e rajta valaki, vagy nem e fog hírtelen felbukkanni valaki aki lefele jön. Sejtheted hogy nagyon füleltem hallok e lépéseket, halottam is a sajátjaimat többet nem, mázli, eddig.

A lépcső végéhez érve már beláttam az egészet, sehol senki.

Figyeltem vajon az autósok észre vesznek-e. Megdudálnak vagy észre sem vesznek. Senki semmi reakció. Bár ne vagyok benne biztos hogy megijesztett volna vagy büszke lettem volna rá.

 Neki álltam fényképezni vagyis egyelöre kerestem hova rakjam a telefont, hova álljak, szóval néhány próbafotó, síkerült csak.

Láttam jönni egy BKK-buszt, arra gondoltam ha ez megáll valahol és leszálnak róla tuti átakarnak majd menni a hídon. Figyeltem megáll e valahol de kivolt írva rá hogy utasokat nem szállít, úgyhogy meg nyugodtam.


Ekkor, a másik oldalon megláttam hogy valaki fut fel a lépcsőn megijedtem felkaptam a telefonom és próbáltam volna én is futni, a másik irányba, de magas sarkúban voltam, viszont a gyors lépéseim miatt érezem ahogy a mellem ring (vizes lufi), pattog elértem a lépcsőt ott levettem a cipőm és úgy futottam tovább a biztonságot jelentő autóhoz.

Kocsiban elbújva vártam mikor jön le a lépcsőn, de nem jött lehet hogy neki ez volta a hajnali edzés és csak lépcsőzni akart.

Azt a három képet amit készítettem fel raktam ide, és annak címeztem aki a feladatot adta, remélem gondol még rám.
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.